1 maj 2024
fredag, 04 december 2020 14:32

Pangea har utsett Martin Schollin som partner

Skrivet av 

 

 

 

 


 

 

 

 




Rekryteringen av  Martin Schollin, 52 år, (bilden), innebär att han blir en ny partner på Pangea Property Partners. Han har arbetat som projektledare på Pangeas kontor i Stockholm sedan oktober 2019. Martin Schollin är en av Sveriges mest erfarna transaktionsrådgivare och han har arbetat i fastighetsmarknaden i 25 år. Han är utbildad civilingenjör från KTH och han inledde sin karriär på Catella. Han blev sedermera en av grundarna till Tenzing. Därefter arbetade han fyra år på JLL.

– Martin har visat sig vara en stark resurs för oss och ett positivt energirikt tillskott till teamet sedan han började i Pangea för drygt ett år sedan, säger Joakim Arvius, Sverigechef på Pangea Property Partners.

– Hans kompetens och erfarenhet talar för sig själva. Vi är mycket nöjda med att han nu är en del av partnerskapet, säger Bård Bjølgerud, vd och partner på Pangea.

Pangea Property Partners har nu totalt nio partners, alla aktiva i företagets dagliga verksamhet.

– Det bästa med att arbeta i Pangea är att arbeta med så många duktiga människor. Det är fantastiskt utvecklande. Jag är väldigt glad att vara en del av partnerskapet och ser fram emot att fortsätta skapa värde för våra kunder, säger Martin Schollin.

Pangea har cirka 35 anställda med kontor i Oslo, Stockholm och London. Bolaget har ett strategiskt samarbete i Finland. Sedan år 2010 har Pangea Property Partners varit rådgivare i fler än 450 transaktioner med ett underliggande fastighetsvärde om drygt 35 miljarder euro.