26 april 2024
torsdag, 10 december 2020 15:04

Djibrilo Djalo, ny gruppledare för Niras i Uppsala

Skrivet av 

 

 

 

 


 

 

 

 




Affärsområdet Project Management för Niras i Uppsala, som bland annat arbetar inom byggprojekt har i sin strategiska plan en målsättning att växa verksamheten i Uppsala med omnejd, då Niras ser att det finns en spännande marknad att verka på. Genom att tillsätta Djibrilo Djalo (bilden) som teamledare för Uppsala kommer Niras att öka sin marknadsbearbetning och utveckling i enlighet med strategin.

Djibrilo Djalo har en gedigen erfarenhet inom bygg och fastighet och han har arbetat som byggprojektledare i Niras i 3 år. Han är utbildad byggnadsingenjör från KTH och han har även studerat internationell ekonomi på Louisburg College, North Carolina.

– Jag ser fram emot mitt nya uppdrag med både stolthet och ödmjukhet. Jag ser även fram emot att ta mig an utmaningen i att utveckla vårt kontor och marknad i Uppsala tillsammans med mitt team, säger Djibrilo Djalo.

– Vi ser bra utvecklingsmöjligheter i Uppsala även under dessa tider. Jag tror att Djibrilo, med sitt sätt att bygga relationer kommer att få Niras kontor och medarbetare att växa och blomstra. Uppsala är en lokal marknad och Djibrilo har förmågan att möta människor på dess nivå, säger Torgny Westerberg, ansvarig för projektledning Niras region Mitt.