18 april 2021
måndag, 14 december 2020 14:38

Per Lönnheden lämnar Riksbyggen för HSB

Skrivet av 

 

 

 

 


 

 

 

 

Rekryteringen av Per Lönnheden (bilden) innebär att han blir områdeschef för bygg- och energigruppen på Strategisk förvaltning för HSB Stockholm. Han kommer närmast från en roll som projektchef på Riksbyggen. Per tillträder i februari 2021.

Per Lönnheden
kommer närmast från en roll som projektchef inom Riksbyggen där han arbetat i 12 år för marknadsgrupp Stockholm och Gotland med fokus på försäljning och utveckling.

– Pers långa erfarenhet och kompetens inom byggprojektledning kommer att vara ett värdefullt tillskott i att fortsätta utveckla HSB:s värdeutvecklande tjänster och leda medarbetare på resan framåt, säger Katarina Holmgren, verksamhetschef för Strategisk förvaltning på HSB Stockholm.

– Förvaltningsbranschen befinner sig i ett spännande skede, där rådgivande tjänster har fortsatt stor utvecklingspotential. Jag lockas av HSBs starka varumärke och att få möjligheten att utveckla medarbetare och verksamheten, säger Per Lönnheden.

HSB Stockholm har samlat alla sina strategiska förvaltningstjänster inom Strategisk förvaltning för att fortsätta utveckla rådgivande tjänster inom bygg, energi, drift och utemiljö.