18 april 2021
torsdag, 17 december 2020 16:38

Joacim Sjöberg, ny styrelseledamot i KlaraBo

Skrivet av 

 

 

 

 


 

 

 

 

KlaraBo förstärker och breddar styrelsens kompetens inom det finansiella området genom att utse Joacim Sjöberg (bilden)som ny styrelseledamot efter Andreas Morfiadakis som avgår ur styrelsen för att helt fokusera på verksamheten i egenskap av bolagets vd. Genom invalet av Joacim Sjöberg breddas och förstärks styrelsens kompetens och erfarenhet av finansiering och transaktioner.

Förstärkningen ses som ett viktigt steg i arbetet med att förbereda för den börsnotering som planeras ske i slutet av 2021 eller början av 2022.

Joacim Sjöberg har en bakgrund inom fastighetstransaktioner och investmentbanking med olika chefsbefattningar på Jones Lang LaSalle, Enskilda Securities och Swedbank där han var Head of Corporate Finance under fem år. Han har även varit vice vd i Hemfosa och han sitter i styrelsen för Castellum respektive Wästbygg Gruppen. Joacim Sjöberg har en jur.kand. från Stockholms universitet och han är född 1964.

– Rekryteringen är ett steg i att göra KlaraBo mer börsfähigt där Joacim tillför värdefull kompetens och gedigen erfarenhet av kapitalmarknaden och börsnoterade fastighetsbolag, säger Lennart Sten, styrelseordförande i KlaraBo.