18 april 2021
måndag, 21 december 2020 12:58

Bonnier Fastigheter rekryterar medarbetare i Uppsala

Skrivet av 

 

 

 

 


 

 

 

 

Rekryteringarna av Carolina Lindberg (bilden t v) som fastighetsförvaltare samt Ulrika Klingberg Ekman (bilden t h) som uthyrare av kommersiella lokaler, innebär att Bonnier Fastigheter förstärker organisationen i Uppsala,

– Vi ser fram mot att bli ett större team i Uppsala och tillsammans med Carolina och Ulrika fortsätta vår långsiktiga satsning i Uppsala, säger Lars Skoglund, marknadsområdeschef för Bonnier Fastigheter Uppsala.

Bonnier Fastigheters satsning i Uppsala är långsiktig och ambitionen är att utvecklas till ett av de ledande fastighetsbolagen i Uppsala. Bolaget etablerade sig i Uppsala 2018 genom förvärvet av de välkända kontorsfastigheterna Stationsgallerian och Muninhuset. Under 2020 har tillväxten fortsatt med förvärvet av kvarteret Cykelfabriken samt projektstart av Munin NXT – ett helt nytt kontorshus i bästa läge.

Carolina Lindberg har anställts som fastighetsförvaltare och kommer till en början att vara ansvarig för kvarteret Cykelfabriken. Hon kommer närmast från en tjänst som fastighetsförvaltare på Region Uppsala där hon har förvaltat en del av Akademiska sjukhuset. Dessförinnan arbetade hon som uthyrare på Uppsalahem.

Ulrika Klingberg Ekman har anställts som uthyrare inom kommersiell uthyrning. Hon har flerårig erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer närmast från Mäklarhuset Uppsala Kommersiella där hon de senaste 5 åren förmedlat kommersiella lokaler i Uppsala med omnejd.