18 april 2021
tisdag, 22 december 2020 16:32

Heba tillträder Opalen i Täby park

Skrivet av 

 

 

 


Hebas fastighet Opalen i Täby park omfattar 142 hyresrätter.


 

 

 

 

 

 

 


Heba tillträder nu den sedan tidigare förvärvade fastigheten Opalen i Täby park. Husen med 142 hyresrätter har färdigställts under hösten och inflyttning har skett i etapper.

– Heba har ansvarat för uthyrningen som gått snabbt. Lägenheterna är trivsamma och läget nära Täby centrum och Roslagsbanans station Galoppfältet är attraktivt. Att husen är miljöcertifierade enligt modellen Skanska Hållbar Hyresbostad, motsvarande miljöbyggnad Silver, är viktigt för oss. Det går i linje med vår strävan att minimera miljöpåverkan i allt vi gör, säger Patrik Emanuelsson, vd för Heba.

Täby park är en helt ny stadsdel med fokus på ett hållbart liv i stadsmiljö där höga mål har satts vad gäller hållbarhet och miljöaspekter. Området kommer fortsätta växa efter Hebas tillträde. Här planeras för 6.000 bostäder och 5.000 arbetsplatser.

Lägenheterna i Opalen är ettor till fyror, fördelade på fyra olika hus som ligger väl integrerade i området. Till varje lägenhet hör balkong eller uteplats.

Heba förvärvade fastigheten som ett projekt 2018 från tidigare ägaren Skanska Hyresbostäder som färdigställt byggprojektet.