18 april 2021
tisdag, 22 december 2020 17:05

Fabege utökar koncernledningen

Skrivet av 

 

 

 


Nya i Fabeges koncernledning är från vänster: Gunilla Cornell, Charlotte Liliegren och Elisabet Olin.


 

 

 

 

 

 

 


Under året har Fabeges chef för stads- och fastighetsutveckling, HR-chefen samt Kommunikationschefen varit adjungerade medlemmar av koncernledningen. Nu permanentas deras roller och Fabeges koncernledning består från och med den 1 januari av totalt nio medlemmar.

Sedan tidigare består koncernledningen av Stefan Dahlbo (vd), Åsa Bergström (vice vd), Klaus Hansen Vikström (extern vice vd), Anders Borggren, Klas Holmgren och Charlotta Liljefors Rosell. Koncernledningen kompletteras nu med Charlotte Liliegren, chef stads- och fastighetsutveckling, Gunilla Cornell, HR-chef samt Elisabet Olin, kommunikationschef.

De tre som nu utses till att vara ordinarie i koncernledningen har alla arbetat på Fabege under många år och de har gedigna erfarenheter för sina respektive roller. De har också varit viktiga för att vi nått vår nuvarande position och har centrala roller för vår framtida utveckling. Jag är glad över den kompetens och drivkraft som vi har i koncernledningen, säger Stefan Dahlbo, vd och koncernchef för Fabege.

Gunilla Cornell, har varit anställd som HR chef i Fabege sedan år 2011 och i bolaget som konsult sedan år 2008. Hon har tidigare arbetat som konsult inom verksamhetsutveckling, management och projektledning, både som egen och på Tietoenator.

Charlotte Liliegren, har varit anställd i Fabege sedan år 2006. Hon har arbetet inom uthyrning, förvaltning och sedan år 2013 som chef för stads- och fastighetsutveckling. Hon har dessförinnan arbetat på Tornet AB, Stena Fastigheter AB samt Drott AB i roller som uthyrare, affärsutvecklare samt analytiker.

Elisabet Olin, har varit anställd som kommunikationschef, med ansvar för extern och intern kommunikation, i Fabege sedan år 2013. Hon hade tidigare en liknande befattning på Billerud sedan år 2001.

Nya i Fabeges koncernledning är från vänster: Gunilla Cornell, Charlotte Liliegren och Elisabet Olin.