26 april 2024
torsdag, 14 januari 2021 12:52

Monika Andersson går till Colliers Corporate Solutions

Skrivet av 

 

 

 

 


 

 

 

 








Rekryteringen av Monika Andersson (bilden) innebär att hon blir Director för Colliers affärsområde Corporate Solutions, med placering i Stockholm. Hon har lång och gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen, nu senast som fastigshetschef på Accenture där hon ansvarat för bolagets 30 kontor i Norden och Baltikum.

Anders Thor Boutelje
, Head of Corporate Solutions, säger:
– Vi är väldigt glada över att Monika ansluter till Colliers och Corporate Solutions. . Hennes kompetens och gedigna erfarenhet inom fastigheter är en stor tillgång för teamet.

Monika Andersson, Director Corporate Solutions. säger:
– Jag ser mycket fram emot att arbeta på Colliers inom Corporate Solutions. Det är en fantastisk möjlighet att fortsätta jobba med fastigheter och driva fram nya och bättre kontorslösningar för kunder och partners. Allt detta i en spännande miljö, tillsammans med nya kollegor och kunder.”

Teamet bakom Colliers Corporate Solutions levererar skräddarsydda fastighetstjänster för hyresgäster som vill ha en professionell företrädare i fastighetsrelaterade frågor. Utöver Corporate Solutions erbjuder Colliers fastighetsrådgivning inom Capital Markets, Leasing samt Valuation.