27 mars 2023
torsdag, 14 januari 2021 16:50

ByggVesta Development växer

Skrivet av 

 

 

 


Rosendalsfältet i Uppsala, en av ByggVestas fastigheter.

 

 


ByggVesta Development fortsätter hålla högt tempo i byggandet, trots osäkra tider. För att fortsätta ligga i framkant gör bolaget nu en omorganisation i företaget genom att anställa nya funktionsansvariga.

Med 900 lägenheter i produktion, 700 lägenheter redo för byggstart under våren 2021 och lika många under år 2022 – plus cirka 4.000 byggrätter – menar ByggVesta att bolagets fortsätter sin verksamhet med oförminskat tempo, trots corona-tider.


För att finslipa  sitt uppdrag genomförs nu en omorganisation på ByggVesta Development. Förändringen är föranledd av att Jonas Granström och Tomas Schäfer sökt sig vidare till andra utmaningar. De nya funktionerna kommer att göra organisationen tydligare internt och externt men innebär också nya kontaktpersoner för vissa av ByggVestas avdelningar.

Nya på ByggVesta Development blir: Bill Ögren – chef för produktion, Christine Zetterlund – chef för projektutveckling, Jenny Pettersson – ansvarig för produkt och projektering, Philip Wikberg – ansvarig för verksamhetsstyrning och Mats Suominen fortsätter som ansvarig för inköp.

Marcus Svensson är vd för ByggVesta Development.