1 maj 2024
torsdag, 21 januari 2021 14:09

Daneilla Bäckman går från Balder till Colliers

Skrivet av 

 

 

 

 


 

 

 

 









Daneilla Bäckman (bilden) har rekryterats av Colliers som Associate till affärsområdet Corporate Solutions. Hon har studerat Fastighet och Finans samt Entreprenörskap och Innovationsledning på KTH och hon kommer senast från Fastighets AB Balder där hon arbetat som Asset Manager.

Anders Thor Boutelje
, Head of Corporate Solutions, säger:
– Vi välkomnar Daniella till Colliers och Corporate Solutions och ser fram emot att utvecklas tillsammans. Kontorsmarknaden står inför en stor omställning där vi ser att framtidens kontor och arbetsplatser kommer att utformas annorlunda. Detta gör att vi ser ett behov av att stärka upp inom Corporate Solutions för att bemöta efterfrågan av våra tjänster.

Daniella Bäckman, Associate of Corporate Solutions, säger:
– Jag ser fram emot att få vara en del av Colliers Corporate Solutions-team. Med en innovativ approach vill jag vara med och möta marknadens framtida behov.

Colliers Corporate Solutions-team levererar skräddarsydda fastighetstjänster för hyresgäster som vill ha en professionell företrädare i fastighetsrelaterade frågor. Utöver Corporate Solutions erbjuder Colliers fastighetsrådgivning inom Capital Markets, Leasing samt Valuation.