21 april 2024
torsdag, 28 januari 2021 14:42

Bufab Finland Oy hyr 5.750 kvm av Logicenters

Skrivet av 

 

 

 


Det globala handelsföretaget, Bufab Finland Oy, flyttat in i Logicenters fastighet i Kerava, strax utanför Helsingfors. Det långa hyresavtalet gäller 5.000 kvm logistiklokaler samt 750 kvm kontorsyta.


 

 

 





Nu har det globala handelsföretaget, Bufab Finland Oy, flyttat in i Logicenters fastighet i Kerava, strax utanför Helsingfors. Det långa hyresavtalet gäller 5.000 kvm logistiklokaler samt 750 kvm kontorsyta.

Den marknadsledande leverantören av komponenter till den globala tillverkningsindustrin, Bufab Finland Oy, har nu skrivit ett långt hyresavtal med Logicenters. Hyresavtalet gäller totalt 5.750 kvm av logistikfastighetsaktörens moderna logistikfastighet i finska Kerava, strax utanför Helsingfors, där 5.000 kvm avser lageryta och resterande 750 kvm blir företagets finska huvudkontor.

– Det är väldigt glädjande att vi kan stötta Bufab i deras tillväxtresa och att företaget har valt att flyttat in hos oss i Kerava. Vi har sedan tidigare ett gott samarbete i Vantaa, där Bufab tidigare var vår hyresgäst. Därför är det extra roligt att återigen få kroka arm och vi vill varmt välkomna dem till deras nya logistikfastighet, säger Jarkko Äikää, Commercial Director, Logicenters Finland.

Geografiskt är Kerava optimalt beläget för logistikverksamhet och orten är en strategiskt viktig
plats i Helsingforsregionen. Med närhet till tågstationen Savio finns även goda pendlingsmöjligheter till och från Helsingfors.

– Det känns mycket roligt att vi nu har flyttat in i vår nya, moderna fastighet i Kerava. Fastigheten är belägen i ett attraktivt område som erbjuder goda transportmöjligheter vilket är något vi värdesätter högt. Vi vill även tacka Logicenters för ett gott samarbete, säger Juha Kankaanpää, vd för Bufab Finland Oy.