21 april 2024
måndag, 08 februari 2021 10:33

Wihlborgs hyr ut 2.000 kvm i Helsingborgs centrum

Skrivet av 

 

 

 


Wihlborgs förvärvade fastigheten Hermes 10 i centrala Helsingborg med totalt 51.000 kvm i april 2019. Nu pågår ett utvecklingsarbete som ska ge fastigheten en tydligare identitet.


 

 

 

Wihlborgs har tecknat avtal med en ny hyresgäst om 2.000 kvm i Hermes 10 i centrala Helsingborg. Samtidigt fortsätter arbetat med att utveckla fastigheten och ge den en tydligare identitet.

Den nya hyresgästen, som är en aktör inom finanssektorn, flyttar in i oktober. Bland övriga hyresgäster i Hermes 10 finns Campus Helsingborg, Ikea, Helsingborgs Stad, CapGemini och WSP.
Här finns också Mindpark, en coworking-verksamhet med cirka 75 företag och entreprenörer, konferens- och mötesrum i olika storlekar, eventytor, café samt inkubator- och acceleratorverksamhet. Wihlborgs förvärvade Hermes 10 med totalt 51.000 kvm i april 2019 och nu pågår ett utvecklingsarbete som ska ge fastigheten en tydligare identitet.

– Helsingborg har profilerat sig som en hubb för e-handel, men näringslivet är mångfacetterat och här finns också framgångsrika konsultbolag, techbolag och aktörer inom exempelvis bank och finans som uppskattar tillgången till kompetens och Helsingborgs attraktivitet som stad. Därför fortsätter vi utveckla moderna kontor som kan hjälpa företag att skapa kreativa och inspirerande arbetsplatser för sina medarbetare. Både kvarteret Hermes och vårt nya kontorsprojekt Prisma har ett fantastiskt läge nära hav och city med de bästa pendlingsmöjligheterna tack vare läget vid Helsingborg C, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs