19 april 2024
måndag, 08 februari 2021 12:09

Erik Gass och Fanny Algstedt går till Oscar Properties

Skrivet av 

 

 

 

 












Rekryteringarna av Erik Gass  (bilden t v) som fastighetschef och Fanny Algstedt (bilden t h) som analytiker innebär att Oscar Properties Holding AB  får två nya medarbetare.

Erik Grass
tillträder sin tjänst som fastighetschef för Oscar Properties under det andra kvartalet 2021. Han har tidigare arbetat som fastighetschef på Kvalitena och Broadgate Asset Management, samt som förvaltningschef på Stendörren Fastigheter. Erik Grass är utbildad civilingenjör på Kungliga Tekniska Högskolan med inriktning lantmäteri, mark och fastighet.

Fanny Algstedt tillträder sin tjänst som analytiker under det andra kvartalet 2021. Hon har tidigare arbetat på Tenzing Invest och JLL. Hon är utbildad civilingenjör på Kungliga Tekniska Högskolan med inriktning Samhällsbyggnad.

– Vi kommer att ha stor nytta av den mångåriga erfarenhet som Erik och Fanny innehar och de kommer att få en viktig roll med tanke på den fas bolaget är inne i nu, med mål att expandera och bygga upp det nya Oscar Properties, säger Oscar Engelbert, vd för Oscar Properties.