16 april 2024
torsdag, 11 februari 2021 11:53

New Property tecknar ramavtal med Einar Mattsson

Skrivet av 

 

 

 


Sofia Petzelius, vd och partner, New Property Retail & Development.

 

 

 



Bostadsfastighetsbolaget Einar Mattsson har ett stort antal kommersiella lokaler i sitt bestånd och Einar Mattsson har tecknat ett ramavtal med New Property Retail & Development för att vidareutveckla lokalerna och att hantera vakanser.

– Vårt mål är att vi hela tiden har uthyrda lokaler och nöjda lokalhyresgäster som tillför värde till områden i vårt befintliga bestånd. Det är det som New Property Retail & Development ska hjälpa oss med, säger Christian Ridderborg, uthyrningsansvarig på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB.
Han fortsätter:
– Hur man trivs i sitt närområde bestäms till stor del av vad gatuplanet innehåller och dess visuella uttryck. New Property Retail & Development har stor erfarenhet av att konceptualisera och skapa intressanta innehåll i gatuplanet – vilket ökar såväl trivsel som attraktiviteten för fastigheterna och därmed värdeutvecklingen.

– Vi är väldigt glada över att inleda ett samarbete med Einar Mattsson. Det är ett mycket starkt och anrikt fastighetsbolag med fastigheter i topplägen. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete där vi tillför ett intressant innehåll i aktuella fastigheter, allt i syfte att skapa en levande och trivsam närmiljö, Sofia Petzelius, vd och partner, New Property Retail & Development.

New Property som bildades år 2005, med visionen att hjälpa fastighetsägare i alla värdeskapande led från uthyrning till transaktion. Inom segmentet uthyrning är New Property idag en av Sveriges största konsulter. Totalt omsätter koncernen över 90 Mkr med 24 anställda.