Skriv ut denna sida
torsdag, 11 februari 2021 11:53

New Property tecknar ramavtal med Einar Mattsson

Skrivet av 

 

 

 


Sofia Petzelius, vd och partner, New Property Retail & Development.

 

 

 



Bostadsfastighetsbolaget Einar Mattsson har ett stort antal kommersiella lokaler i sitt bestånd och Einar Mattsson har tecknat ett ramavtal med New Property Retail & Development för att vidareutveckla lokalerna och att hantera vakanser.

– Vårt mål är att vi hela tiden har uthyrda lokaler och nöjda lokalhyresgäster som tillför värde till områden i vårt befintliga bestånd. Det är det som New Property Retail & Development ska hjälpa oss med, säger Christian Ridderborg, uthyrningsansvarig på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB.
Han fortsätter:
– Hur man trivs i sitt närområde bestäms till stor del av vad gatuplanet innehåller och dess visuella uttryck. New Property Retail & Development har stor erfarenhet av att konceptualisera och skapa intressanta innehåll i gatuplanet – vilket ökar såväl trivsel som attraktiviteten för fastigheterna och därmed värdeutvecklingen.

– Vi är väldigt glada över att inleda ett samarbete med Einar Mattsson. Det är ett mycket starkt och anrikt fastighetsbolag med fastigheter i topplägen. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete där vi tillför ett intressant innehåll i aktuella fastigheter, allt i syfte att skapa en levande och trivsam närmiljö, Sofia Petzelius, vd och partner, New Property Retail & Development.

New Property som bildades år 2005, med visionen att hjälpa fastighetsägare i alla värdeskapande led från uthyrning till transaktion. Inom segmentet uthyrning är New Property idag en av Sveriges största konsulter. Totalt omsätter koncernen över 90 Mkr med 24 anställda.

Senaste från Redaktionen