25 februari 2021
onsdag, 17 februari 2021 13:55

Jonas Thimberg, ny marknadsområdeschef på Hifab

Skrivet av 

 

 

 

 

Rekryteringen av ​Jonas Thimberg (bilden) innebär att blir Hifabs nya marknadsområdeschef Syd. Han kliver in i företaget precis när en ny långsiktig strategi lanseras och hans erfarenhet inom företagstillväxt kommer väl till pass på Hifabs resa framåt.

– Jag har tidigare varit ansvarig för flera verksamheter där tillväxt har legat i fokus. Min filosofi är relativt enkel; i grund och botten måste alla känna att de kan vara med och påverka, känna samhörighet, vara sedda och hörda samt se samma målbild, säger Jonas Thimberg.

Jonas Thimberg har bland annat jobbat 18 år på Rejlers i olika roller så som regionchef, divisionschef, vice vd och vd.

– Jag brukar säga att eftersom jag har varit ledare i drygt 20 år under många konjunkturcykler så har jag varit med om det mesta. En framgångsfaktor för att lyckas med god tillväxt är att få hela affärsflödet att hänga ihop genom insiktsfull kundutveckling, rätt behovsanpassat erbjudande samt effektivt sälj och professionell leverans, säger Jonas Thimberg.

Hifabs marknadsområde Syd inkluderar Göteborg och Malmö.

Hifab erbjuder tjänster för projektledning och strategisk rådgivning inom bygg- och anläggningsbranschen. Företaget grundades redan 1947 och är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Koncernen har cirka 300 medarbetare fördelade på 12 kontor i Sverige, 2 internationella kontor och projektverksamhet i ett tiotal länder. Omsättningen är cirka 360 Mkr.