19 april 2024
fredag, 05 mars 2021 15:03

Novi utser Alexander Wijkman som ansvarig för Retail

Skrivet av 

 

 

 


 

 

 

 

 

 



Alexander Wijkman (bilden) har anställts  som Retailansvarig för samtliga uppdrag inom Novi  Real Estate. Han kommer närmast från rollen som kommersiell förvaltare inom Novi och närmast dessförinnan arbetade han på Vasakronan som affärsutvecklare Handel.

Med Alexander Wijkmans spetskompetens och erfarenhet inom retail i kombination med erfarenheten av kommersiell förvaltning, samt hans engagemang och lyhördhet för marknadstrender inom retailområdet – kommer denna roll att passa honom. Novi Real Estate kommer med inrättandet av denna nya roll även att skapa möjligheter för såväl befintliga som nya kunder att få ta del av vår retailexpertis, rådgivning inom retail och givetvis retailuthyrning.

– Vi är väldigt glada att kunna erbjuda våra duktiga medarbetare möjlighet att växa med och vidareutvecklas i bolaget, säger Fredrik Lindén, uthyrningschef på Novi.

Alexander Wijkman tillträdde sin tjänst den 1 mars 2021

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Novi Real Estate förvaltar för närvarande fastigheter om cirka 640.000 kvm till ett värde av cirka 35 miljarder kronor.