3 maj 2024
fredag, 12 mars 2021 11:53

Mipim 2021 äger rum i Cannes den 7-8 september

Skrivet av 

 

 

 


Mipim för 2020 ställdes in och Mipim 2019 pågick den 12-15 mars.  Bild: Palais des Festivals i Cannes















Mipim skrotar nu planerna på att arrangera Mipim i juni i år i stället kommer Mipim 2021 att äga rum i Cannes 7-8 september. Nytt är att eventet ska pågå i endast två dagar istället för fyra.

År 2022 kommer MIPIM att återgå till sina traditionella datum i mars och med ett event i fyra dagar mellan den 15 och 18 mars.


Ronan Vaspart, chef för Mipim säger:
– Den globala pandemin har inneburit att vi har varit tvungna att anpassa oss, med säkerheten för våra kunder, partners och personal alltid vår högsta prioritet. Det är inte möjligt att hålla Mipim i Cannes under juni som vi ursprungligen hade hoppats på. Det är viktigt att fastighetssamhället fortsätter att ha en global plattform och vi kommer att fortsätta att erbjuda våra digitala evenemang. Vi ser fram emot att välkomna ledare från fastighetssektorn till södra Frankrike i september för vår speciella MIPIM-utgåva för september, för att snabba upp vår byggda miljös återhämtning efter att begränsningar har minskat. År 2022 kommer vi att hålla Mipim i mars och samla fastighetsledare i Cannes vid ett evenemang som kommer att inleda en återgång till nästan normal verksamhet.