19 april 2024
fredag, 26 mars 2021 11:16

Cushman & Wakefield förstärker uthyrningsteamet

Skrivet av 

 

 

 


 

 

 

 

 

 









Cushman & Wakefield utser Rikard Skoglund (bilden t v) till ny Head of Agency Leasing. Teamet förstärks ytterligare med Jesper Almqvist (bilden t h) i en roll som Senior Leasing Manager

Både Rikard Skoglund och Jesper Almqvist är redan nu involverade i ett flertal pågående projekt.

Rikard Skoglund
, Head of Leasing, säger i en kommentar:
– Det ska bli mycket spännande att axla ledarrollen för detta fantastiska team. Min ambition är att vi ska vara det självklara valet för kvalificerade uthyrningstjänster.

Rikard Skoglund har arbetat på Cushman & Wakefield sedan 2015. Han har varit verksam inom fastighetsbranschen i över 20 år. Rikard har bred erfarenhet av hyresgästens behov. Han har tidigare arbetat på JLL och i egen verksamhet.

Jesper Almqvist har redan börjat i rollen som Senior Leasing Manager. Han kommer närmast från egen verksamhet och har arbetat i fastighetsbranschen i närmare 20 år.

Jesper Almqvist, Senior Leasing Manager, säger:
– Cushman & Wakefield är ett spännande bolag och jag ser fram emot att få arbeta med mina nya kollegor och tillsammans med övriga teamet fortsätta att skapa värde för våra kunder.

Karl Persson
, vd för Cushman & Wakefield, säger:
– Med Rikards driv och djupa kunskap i branschen så kommer vi nu att växla upp vårt uthyrningsteam ytterligare. Att vara marknadsledande är inte självklart men med det här teamet där nu också Jesper ansluter så är jag övertygad om att vi kan leverera bästa tjänster till våra kunder.