18 april 2024
måndag, 29 mars 2021 10:08

Kääriä lämnar Vasakronan för Alecta Fastigheter

Skrivet av 

 

 

 


 

 

 

 

 

 









Meriterade Anna-Maria Kääriä (bilden) ansluter till det snabbväxande Alecta Fastigheter i rollen som försäljningschef. Alecta Fastigheter befinner sig i en expansiv fas och bolaget driver sedan årsskiftet driver en omfattande rekryteringskampanj. Rollen som försäljningschef är en viktig pusselbit och Anna-Maria Kääriä kommer att ansvara för försäljning och uthyrning av kontor och kommersiella lokaler. I en ständigt föränderlig värld består uppdraget att identifiera kundernas varierande behov och se till att Alecta Fastigheters erbjudande möter marknadens såväl befintliga som framtida efterfrågan.

– Alecta Fastigheter har påbörjat en mycket ambitiös resa och att få vara delaktig i äventyret känns både smickrande, förpliktigande och spännande. Jag ser fram emot att möta nya som gamla kunder, introducera spännande koncept och utveckla såväl städer som platser på ett långsiktigt, hållbart sätt, kommenterar Anna-Maria Kääriä, tillträdande försäljningschef, Alecta Fastigheter.

– Jag är mycket glad att välkomna Anna-Maria till oss på Alecta Fastigheter. Hennes gedigna meritlista talar för sig själv och hennes målinriktade personlighet rimmar mycket väl med våra högt uppsatta mål för de kommande åren, säger Malin Lövemark, chef Fastighetsutveckling och kundrelationer, Alecta Fastigheter.

Anna-Maria Kääriä kommer närmast från en roll som chef för projektuthyrning hos Vasakronan. Där uppmärksammades hon bland annat för sin roll vid Skatteverkets etablering i Sundbyberg. Dessförinnan var hon en mångårig medarbetare hos Skanska Fastigheter i rollen som såväl uthyrningschef som marknadschef.

Anna-Maria Kääriä tillträder sin nya tjänst i juni 2021.

Alecta Fastigheter
Nu skapas ett långsiktigt och framtidsorienterat fastighetsbolag, Alecta Fastigheter. Från start, den 1 januari 2021, är det ett av Sveriges största fastighetsbolag. Dagens innehav med kontor, handel, hotell och samhällsfastigheter, med ett om 45 Mdr kr, ska växa kraftigt de kommande åren. Alecta Fastigheter ska bidra till stadens, platsens och fastigheternas resilienta och långsiktiga utveckling och ge god avkastning till Alectas pensionssparare.