13 juni 2021
tisdag, 06 april 2021 09:47

MediaMarkt öppnar 3.500 kvm på Drottninggatan

Skrivet av 

 

 

 

Clas Ohlson hyr ut cirka 3.500 kvm på Drottninggatan i Stockholm till Media Markt i lokaler där Intersport tidigare var hyresgäst.

MediaMarkt öppnar ett flagship-varuhus på Drottninggatan i Stockholm. MediaMarkt öppnar ett flagship-varuhus på Drottninggatan i Stockholm. Clas Ohlson hyr ut cirka 3.500 kvm till Media Markt, i lokaler där Intersport tidigare var hyresgäst. JLL har varit rådgivare till Clas Ohlson i uthyrningsprocessen.

MediaMarkt väljer att etablera sig på Drottninggatan. Företaget värdesätter högt de kundflöden som finns på platsen idag. MediaMarkt öppnar sin verksamhet på Drottninggatan till sommaren.

– Vi är väldigt glada att få MediaMarkt som grannar. De kommer bidra till Drottninggatans utbud och attraktionskraft och vi ser att vi ömsesidigt kommer att kunna bidra till positiva kundflöden för varandra, säger Trond Martin Nettelhorst Tveit, Head of Store Footprint på Clas Ohlson AB

– Vi är stolta över att vara rådgivare till Clas Ohlson i denna uthyrning, som är unik i sitt slag med 3 500 kvadratmeter mitt på Drottninggatan samt att i rådande marknadsläge slutföra med en stor internationell aktör, säger Mikaela Murray, Director på JLL Agency AB.

Lokalen ligger på Drottninggatan 53, granne med Clas Ohlson och Stadium.