2 oktober 2023
tisdag, 20 april 2021 09:40

Flera nyrekryteringar till Newsec Capital Markets

Skrivet av 

 

 

 


Christopher Högberg, Tove Gunnarsson, Sebastian Roos och Nils Synnes.

Transaktionsteamet på Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, både mid och large cap, stärks med fyra nya medarbetare baserade i Stockholm, Göteborg och Malmö, för att möta den stora efterfrågan från marknaden.

– Året har börjat starkt och det är mycket glädjande att se en fortsatt ökad efterfrågan på våra tjänster inom transaktionsrådgivning, såväl antalet uppdrag som genomförda transaktioner. För att möta våra kunders behov utökar vi nu teamet med flera nya drivna och kompetenta medarbetare, säger Mattias Andersson, Head of Capital Markets mid cap, Newsec.

Christopher Högberg ansluter till teamet som Associate Director och Tove Gunnarsson, Sebastian Roos samt Nils Synnes som Associates. Sammanlagt har Newsec nu 28 medarbetare inom Capital Markets i den svenska rådgivningsverksamheten och 74 över hela Norden och Baltikum.

– Vi har många större och strategiska mandat, både pågående och nya uppdrag och ser därför ett starkt behov av att expandera Newsec Capital Markets ytterligare, bland annat vill vi även rekrytera en senior affärsdriven person med rätt profil för vårt team inom large cap-segmentet, säger Dan Sandstedt, Head of Capital Markets large cap, Newsec.

Christopher Högberg ansluter som transaktionsrådgivare med fokus på transaktioner inom mid cap-segmentet i Stockholm och Mälardalen. Han har internrekryterats inom Newsec och har tidigare varit verksam inom chefsrekryteringar samt som konsult och affärsutvecklare. Han har en master inom Management Studies från Stockholm Business School.

Tove Gunnarsson kommer närmast från Colliers International där hon har arbetat som analytiker och varit delaktig i ett flertal transaktionsprocesser. Han har en examen i Samhällsbyggnadsteknik från Chalmers och kommer att arbeta som transaktionsrådgivare inom mid cap baserad på Göteborgskontoret.

Sebastian Roos har nyligen tagit en civilingenjörsexamen i Lantmäteri med specialisering inom fastighetsekonomi från Lunds Tekniska Högskola och har under sin studietid varit verksam som studentmedarbetare på Newsec.Han kommer att arbeta som transaktionsrådgivare inom flera segment med södra Sverige som upptagningsområde.

Nils Synnes kommer att arbeta inom large cap och ansluter till Stockholmskontoret i augusti efter avslutade studier vid Handelshögskolan i Göteborg. Han har tidigare arbetat på Collector Bank.