1 december 2023
tisdag, 20 april 2021 09:47

Helena Karlsson, ny HR-chef för Nordr Sverige

Skrivet av 

 

 

 


Rekryteringen av Helena Karlsson (bilden) innebär att hon har utsetts till ny HR-chef för Nordr Sverige. Hon efterträder Carina Larsson, som beslutat sig för att gå i pension.

Helena Karlsson har lång erfarenhet av HR, organisationsutveckling, förändringsledning, friskvård, arbetsmiljö och säkerhet och har bland annat arbetat som HR-chef på NCC, Skanska och Bombardier. Hon kommer närmast från eget bolag och var dessförinnan Chef för HR, HMS, Hållbarhet och Säkerhet på Veidekke Sverige.

– Helena är väldigt erfaren och har djup kunskap om vår bransch och vår verksamhet. Dessutom är hon en stark, modig och väldigt professionell HR-chef som kommer att få en central roll i vårt fortsatta arbete, säger Leif Danielsson, vd för Nordr Sverige.

Helena Karlsson tillträder sin tjänst 1 juni.

– Detta känns som att komma hem! Så kul att få vara tillbaka på bostadsutvecklingssidan och att få vara med i det uppbyggnadsskede som Nordr nu är i. Med min erfarenhet hoppas jag kunna bidra till att skapa en framgångsrik verksamhet och bidra till att Nordr ska upplevas som en attraktiv arbetsgivare, säger Helena Karlsson.