1 december 2023
torsdag, 22 april 2021 11:09

Castellum rekryterar ny affärsutvecklingschef

Skrivet av 

 

 

 


Rekryteringen av Daniel Kvant Suber (bilden) innebär att han blir ny affärsutvecklingschef för Castellum Region Stockholm-Norr. Han tillträder sin nya tjänst 9 augusti 2021 och rapporterar till Martin Bjöörn, vd för Castellum Sthlm-Norr.

Daniel Kvant Suber
kommer närmast från en roll inom affärsutveckling på Atrium Ljungberg där han genomfört flera komplexa stadsutvecklingsprojekt i Stockholm och Uppsala med stor framgång. Dessförinnan har han mångårig erfarenhet av fastighetsutveckling, bland annat från Skanska. Hans kunskaper och erfarenheter kommer bli ett värdefullt tillskott till Castellums projektorganisation.

– Vi är glada att rekrytera Daniel med sin breda kompetens och stora nätverk. Hans erfarenheter från fastighetsutveckling är värdefulla i vår strategi att fortsätta växa och utveckla de bästa stadsutvecklingsprojekten i regionen, säger Martin Bjöörn, vd för Castellum Sthlm-Norr.

Region Stockholm-Norr har mycket omfattande projektmöjligheter i Stockholm, Uppsala och Gävle. Torsgatan, Hagastaden, Slakthusområdet, Marievik och Brunna är några av de attraktiva områden där Castellum utvecklar och tillför moderna arbetsplatser. I Uppsala uppför Castellum stadens första WELL-certifierade fastighet Kungspassagen med inflyttning senare i år.

– Det känns enormt inspirerande att få förtroendet att få vara med och driva utvecklingen av Castellums ambitiösa projekt i regionen. Jag ser verkligen fram emot att få vara med och utveckla befintliga och nya stadsdelar tillsammans med kommuner och medarbetare. Tillsammans kommer vi försätta att skapa förutsättningar för marknadens bästa arbetsplatser för våra kunder, säger Daniel Kvant Suber, som tillträder sin tjänst 9 augusti 2021 och kommer att ingå i ledningsgruppen för Region Sthlm-Norr.