4 juni 2023
fredag, 23 april 2021 10:21

Simaza, ansvarig för industri och logistik på Newsec

Skrivet av 

 

 

 


Rekryteringen av Anita Simaza (bilden) innebär att hon blir ny Head of Logistics and Industrial på Newsec.

Sedan år 2011 har Anita Simaza specialiserat sig på logistiksegmentet med ett Paneuropeiskt perspektiv. Hon ansluter till Newsec på konsultbasis och kommer att vara baserad i Amsterdam.


– Anita Simaza är en mycket kompetent och dedikerad person. Med sin spetskompetens och gedigna erfarenhet inom logistik kommer Anita att vara ett utmärkt tillskott i att ytterligare stärka vårt erbjudande inom fastighetsrådgivning till stora internationella investerare och globala hyresgäster, säger Max Barclay, Nordenchef för Newsecs rådgivningsverksamhet.

Anita Simaza kommer närmast från en roll som Head of Logistics and Industrial Europe på BNP Paribas Real Estate och hon var dessförinnan Director of European Valuations på Prologis. Hon är en MRICS-auktoriserad värderare och hon är utbildad i Business of Real Estate vid Oxford Brookes University.

– Under många år har jag haft nöjet att bygga en relation med flera av Newsecs medarbetare och jag är motiverad att arbeta tillsammans för att fortsätta stärka Newsecs marknadsposition inom tillgångsslaget, säger Anita Simaza, segmentsansvarig för logistik och industri inom Newsecs rådgivningsverksamhet.

Hon fortsätter:
– Eftersom logistik är det mest gränslösa tillgångsslaget och Norden är den tredje största marknaden i Europa efter Storbritannien och Tyskland ser jag väldigt mycket fram emot att bidra med min internationella erfarenhet och samarbeta med team från alla marknader och affärsområden.