1 juni 2023
fredag, 23 april 2021 10:32

Rikshem: Ny fastighetschef i Västerås

Skrivet av 

 

 

 


Rekryteringen av Kristoffer Holgersson (bilden) innebär att han blir ny fastighetschef i Västerås för Rikshem.

Han kommer närmast från Hallstahem och han tillträder sin tjänst på Rikshem i maj 2021. Kristoffer Holgersson kommer att ansvara för bolagets fastigheter i Västerås omfattande drygt 2 000 lägenheter.   

Rikshem har närmare 400 lägenheter i produktion och planerad produktion i Västerås, som är en av Sveriges mest expansiva regioner.

– Västerås växer i snabb takt och tillsammans med medarbetarna kommer Kristoffer med sin breda erfarenhet och djupa kunskap inom fastighetsförvaltning vara en viktig drivkraft för utvecklingen och förvaltningen av Rikshems fastighetsbestånd i Västerås. Jag är glad att Kristoffer valt Rikshem och ser fram emot att få arbeta tillsammans, säger Fredrik Edlund, förvaltningschef för Rikshem.

– Jag har 15 år i branschen och tar med mig kundservice och effektivisering in i den nya rollen på Rikshem. Jag ser fram emot att bidra till samhällsutvecklingen genom att skapa och förvalta hållbara attraktiva boenden och livsmiljöer i Västerås, säger Kristoffer Holgersson, tillträdande fastighetschef Rikshem i Västerås.

Linda Forsell, tidigare fastighetschef i Västerås, har tillträtt rollen som fastighetschef för Rikshem i Uppsala.