24 juni 2021
måndag, 17 maj 2021 12:40

CBRE rådgivare när Castellum hyr ut 10.000 kvm

Skrivet av 

  

 

 


Christoffer Bladh Nord, Head of Industrial & Logistics, CBRE.

 

 

 CBRE agerade rådgivare till Castellum i förmedlingen av GPBM Nordic AB, som är en marknadsledande leverantör av batterier, belysning och säkerhetsprodukter i Norden.

GPBM Nordic AB avser hyra en lokal i Hisingen logistikpark om cirka 10.000 kvm. Lokalen är en del av en större logistikbyggnad på cirka 30.000 km som uppfördes 2018 av Castellum.

Lokalen hyrs idag av e-handelsaktören Bagaren och Kocken som flyttar till en större lokal i området. Tillträde för GPBM Nordic AB sker 1/4 2022.

CBRE:s rådgivare Christoffer Bladh Nord, Head of Industrial & Logistics, CBRE, kommenterar:
– En riktigt smidig affär och mycket bra lokal för GPBM Nordic AB. Glädjande att nuvarande hyresgäst hittade nya lokaler som passade dem perfekt. Jag och teamet på CBRE tackar för ett smidigt och bra samarbete med både Castellum och GPBM Nordic AB”

Gunnar Axelsson,
CFO för GPBM Nordic AB, säger:
– Vi ser fram emot att flytta vår lagerverksamhet till nya fina och effektiva lokaler i Hisingens Logistikpark hos Castellum. Logistiskt ligger lokalerna väldigt bra och vi får nu möjlighet att utveckla vår verksamhet.

CBRE har medverkat till flera uthyrningar i Hisingen logistikpark. Totalt har CBRE hyrt ut 60.000 kvm under perioden 2018-2021 i Hisingen logistikpark.