18 april 2024
onsdag, 26 maj 2021 11:04

Serneke bygger ny etapp för Niam i Näsby

Skrivet av 

 



 

 

 


I Täby växer ett nytt bostadsområde fram i Näsby Slottspark med totalt 350 bostäder i tre områden, Norra parken, Södra parken och Strandängarna.

 

 



Serneke har tecknat ett entreprenadavtal i samverkan med Niam om att bygga 52 bostäder i ytterligare en etapp i Näsby Slottspark utanför Stockholm.

I Täby växer ett nytt bostadsområde fram i Näsby Slottspark med totalt 350 bostäder i tre områden, Norra parken, Södra parken och Strandängarna. Det aktuella avtalet omfattar nyproduktion av 52 bostadsrätter i flerfamiljs- och parhus. Flerfamiljshusen med två våningar kommer att innehålla lägenheter från ett rum och kök till sex rum och kök med exklusiva materialval.


Serneke har tidigare färdigställt Norra parken etapp 1 med flerfamiljshus och parhus samt Södra parken etapp 1 och 2 med bostadsrätter.

– Vi är väldigt glada att få fortsatt förtroende av Niam. Det är vårt tredje projekt i Näsby Slottspark och vi ser detta som ett kvitto på vårt fina samarbete i utvecklingen av området, säger Gustav Bergstedt, arbetschef för Serneke.

– Vi är nöjda över att ha tecknat ett avtal med Serneke om ytterligare en etapp i Näsby Slottspark. Vi sätter stort värde på deras kunskap och erfarenhet inom bostadsbyggande, säger Catharina Nordenberg, projektutvecklare för Niam.

Avtalet har föregåtts av en gemensam projektering och entreprenaden kommer utföras som en totalentreprenad i samverkan. Byggnationen av bostäderna startar omgående efter erhållet bygglov och ska enligt plan stå klara i juni 2022.