25 april 2024
måndag, 31 maj 2021 11:44

New Property säljer mark i Norrsätra, Sollentuna

Skrivet av 

 

 

 

 

 


Den byggklara industrimarken i Norrsätra ligger i direkt anslutning till Väsjön där Sollentuna kommun planerar 4.000 bostäder i form av flerbostadshus, stadsradhus och villor.


Tisenhult-gruppen förvärvar 23.000 kvm byggklar industrimark i Norrsätra, Sollentuna. Det är Tisenhult-gruppens första förvärv av industrimark i Stockholm. Säljare är ABT Bolagen och New Property Transaktion har agerat säljrådgivare.

Tisenhult-gruppen har ingått avtal om förvärv av fastigheten Eldhavet 1, med adress Frestavägen 140 i Sollentuna. Säljare är ABT-bolagen som vid försäljningen tecknar arrendeavtal för en del av marken. Tillträde skedde omgående.

Fredrik Börjesson,
ägare av Tisenhult-gruppen, kommenterar affären:
– Vi är mycket nöjda med förvärvet och att ABT delvis stannar kvar som hyresgäst. Norrsätra ligger strategiskt bra till gällande logistik, synbarhet och närhet till potentiell arbetskraft. Vi ser fram emot att utveckla området.

Norrsätra ligger i direkt anslutning till Väsjön där Sollentuna kommun planerar 4.000 bostäder i form av flerbostadshus, stadsradhus och villor.