25 april 2024
torsdag, 17 juni 2021 15:54

CBREs värderingsteam fortsätter att slå rekord

Skrivet av 

 

 

 

 

 


Daniel Holmkvist leder CBREs team på affärsområdet Värdering, ”Valuation Advisory”.

 


CBRE har tidigare meddelat att värderingsteamet slår alla föregående rekord. Bolaget fortsätter med nya affärer och ökande marknadsandelar. Nu berättar CBRE att bolaget förstärker teamet med en senior värderare som är Robin Hertéus att fler rekryteringar är att vänta.

Tidigare i år meddelade CBRE att bolaget rekryterat två personer till värderingsteamet, Cissi Chong och Seif Saleh. Nu rekryterar CBRE ytterligare en expert till teamet. Det är Robin Hertéus. Han har arbetat i fastighetsbranschen i 7 år, framförallt som fastighetsvärderare. Han har gedigen kunskap om marknaden. Robin Hertéus kommer närmast från JLL och dessförinnan arbetade han på CBRE.

Daniel Holmkvis
t leder CBREs team på affärsområdet Värdering, ”Valuation Advisory”. Han kommenterar:
– Vi fortsätter arbeta strategiskt för att stärka vår position som marknadsledaren inom fastighetsvärdering. Med rekryteringen av Robin får vi ytterligare kraft att växa och säkerställa våra planer och ambitioner. Vi hade ett mycket stort antal kompententa kandidater till tjänsten. Jag och teamet är så glada och stolta över att kunna hälsa just Robin varmt välkommen till CBRE. Det är ju extra glädjande och en fjäder i hatten att Robin är en hemvändare. Nu fortsätter vi vår tillväxtresa och ser redan behov av att rekrytera fler för att möta kundernas efterfrågan.

Trots den fortsatta pandemin märker CBRE ett ökat behov och efterfrågan på sina värderingstjänster. En orsak är teamets kompetens och erfarenhet, en annan orsak är CBREs unika värderingsmodell som anpassats efter svenska förhållanden och data. Modellen fortsätter att väcka stor uppmärksamhet på fastighetsmarknaden. Det har stärkt CBREs position och synlighet inom värderingstjänster på ett markant sätt.