26 september 2022
måndag, 21 juni 2021 10:53

Colliers rekryterar Gustav Björkman

Skrivet av 

 

 


Rekryteringen av Gustav Björkman  innebär att han ansluter till Colliers som Associate Director Leasing i Stockholm.Colliers har rekryterat Gustav Björkman som Associate Director Leasing i Stockholm. Gustav Björkman, som utnämndes till ”Årets uthyrare 2019” på Fastighetsgalan förra året, leder även i år ligan som Sveriges bästa kontorsuthyrare. Han kommer senast från en tjänst som Portfolio Leasing Manager med ansvar för uthyrningen av kontorslokaler på Unibail-Rodamco-Westfield.

Daniel Gorosch
, vd Colliers, säger:

– Vi upplever en ökad efterfrågan på våra tjänster och för att möta marknadens behov har vi därför rekryterat ännu en medarbetare till leasinggruppen. Gustav är en driven projektledare inom leasing och har stor kompetens och erfarenhet av kontorsuthyrning med fokus på den viktiga Stockholmsmarknaden. Detta är en ypperlig förstärkning till vårt befintliga leasingteam och jag är glad att vi lyckats knyta till oss ytterligare en toppkraft till Colliers när vi nu tar sats för att etablera oss som en ledande fastighetsrådgivare på den svenska marknaden.

Gustav Björkman, Associate Director Leasing, säger:
–  Det ska bli fantastiskt roligt och utvecklande att få ansluta till Colliers i rollen som Associate Director Leasing. Colliers befinner sig i en mycket spännande tillväxtfas och jag ser fram emot att få bidra med mina kunskaper och erfarenheter till Colliers Leasing-team för att tillsammans ta bolaget till fortsatt nya höjder och framgångar på den svenska marknaden.

Colliers expansionsplaner i Sverige gör det möjligt för fler experter att ansluta sig till teamen inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation.