2 oktober 2023
torsdag, 24 juni 2021 11:07

Trianon hyr ut 3.000 kvm i Malmö.

Skrivet av 

  

 

 


Trianon äger Entréfastigheten Rolf i Malmö.

 

 

 

 

Trianon har tecknat ett tioårigt hyresavtal med Malmö stad vars gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltning kommer att att hyra cirka 3.000 kvm i Torghuset på Entré i Malmö. Beräknad inflyttning är 1 november 2022. Malmö stad är en av flera nya hyresgäster inom samhällsservice som bolaget välkomnar till Torghuset.

Malmö stads gymnasie- och vuxenutbildningsnämnd med ansvar för de kommunala gymnasieskolorna, gymnasiesärskola samt kommunal vuxenutbildning, kommer att hyra cirka 3.000 kvm kontorsyta i två plan i Torghuset på Entré. Tidigare under året har Trianon tecknat flertalet avtal om uthyrning till samhällsservice och efter uthyrningarna kommer fastigheten att ingå i segmentet samhällsservice.

Trianon förvärvade Entréfastigheterna år 2017 och har sedan dess utvecklat fastigheterna så att de inrymmer både samhällsservice, kontor, bostadsnära handel och upplevelser, allt på en och samma plats med tillgång till mycket goda kommunikationer.

– Nu välkomnar vi ännu en hyresgäst inom segmentet samhällsservice som etablerar sig i Torghuset på Entré. Det gläder oss och är helt i linje med vår målsättning att öka andelen samhällskontrakt i fastigheten, säger Olof Andersson, vd för Trianon.