25 april 2024
måndag, 28 juni 2021 17:29

Ny utvecklingschef i BoKlok Sverige

Skrivet av 

 

 Rekryteringen av Sara Ax Nordstrand innebär att hon blir ny affärsutvecklingschef i BoKlok Sverige och medlem i ledningsgruppen för BoKlok Sverige. Hon är idag vd för JV-bolaget Kista Park AB där Skanska tillsammans med Areim utvecklar en ny stadsdel med cirka 1.500 lägenheter i Odde – Kista.

Sara Ax Nordstrand.

 


Sara Ax Nordstrand har tidigare varit gruppchef samt affärsutvecklare inom Projektutveckling Kommersiellt i Skanska, och dessförinnan haft ledande roller i projekt genom tidigare anställningar hos bland annat WSP Management och Ebab.

– Sara har en gedigen erfarenhet från affärsdrivande roller och kommer på ett utomordentligt sätt att bidra till vår affär, både bostadsrättsprojekt och hyresrättsprojekt. Sara är en erfaren ledare som kommer att coacha våra Affärsutvecklare utifrån deras behov och möjligheter. Hon känner väl till BoKloks kunderbjudande och blir en tydlig bärare av våra värderingar och mål. Jag önskar Sara varmt välkommen till BoKlok och till den svenska ledningsgruppen, säger Niclas Bagler, chef för BoKlok Sverige.

– Jag ser med glädje fram emot att få jobba med BoKlok. Behovet av bostäder för människor med vanliga inkomster är väldigt stort och här har BoKlok en viktig roll att fylla. Att jag nu får bidra till BoKloks resa framåt ska bli oerhört spännande, säger Sara Ax Nordstrand.

Sara Ax Nordstrand börjar 1 september 2021 och kommer att utgå från BoKloks kontor i Stockholm.