25 april 2024
tisdag, 29 juni 2021 10:18

Colliers rekryterar Marie Meyer

Skrivet av 

 

 


Rekryteringen av Marie Meyer innebär att hon blir Head of Leasing på Colliers med placering i Stockholm.
Marie Meyer, som ansluter till affärsområdet Agency på Colliers, har lång och gedigen erfarenhet av uthyrning och hon kommer senast från en roll som projektuthyrare på Fabege. Dessförinnan arbetade hon som uthyrare på Vasakronan och under 5 års tid var hon även en del av uthyrningsteamet på JLL.

Marie Meyer lämnar Fabege för Colliers.

 


Martin Lindgren
, Head of Agency på Colliers, säger:
– Jag är väldigt glad över att vi rekryterat Marie Meyer till oss på Colliers. Efterfrågan på våra tjänster inom Leasing ökar och Maries erfarenhet och driv, tillsammans med hennes expertis inom uthyrning, blir en viktig del i vår fortsatta resa där vi skall etablera oss som en ledande fastighetsrådgivare på den svenska marknaden och ta ytterligare plats på den viktiga kontorsmarknaden i Stockholm och i Göteborg vad gäller rådgivningstjänster inom projekt och uthyrning.

Marie Meyer, Head of Leasing för Colliers, säger:
–  Det ska bli väldigt roligt att få ansluta till Colliers och jag ser mycket fram emot att vara med på resan i den expansiva fas som Colliers befinner sig i, där vi ska bygga upp ett starkt expertteam som möter marknadens behov inom uthyrning.