2 oktober 2023
onsdag, 30 juni 2021 10:07

Arcona bygger om i Urban Escape

Skrivet av 

  

 

 


Arcona ska skapa ett nytt kontor för cirka femtio medarbetare på Stockholms Handelskammare. Kontoret ligger i korsningen Hamngatan/Regeringsgatan i Urban Escape. Bildkälla: AMF FastigheterArcona har fått i uppdrag av AMF Fastigheter att omvandla befintliga lokaler i korsningen Hamngatan/ Regeringsgatan (kv. Trollhättan 30) för hyresgästen Stockholms Handelskammare.

Arcona ska skapa ett nytt kontor, för cirka femtio medarbetare på Stockholms Handelskammare. Kontoret utformas som verksamhetsanpassad och som en flexibel arbets- och mötesplats som möjliggör för publika event samt dynamiska möten i stora och små grupper. Projekteringen startade i mitten av juni och själva byggnationen, som inleds i mitten av augusti 2021, ska vara färdig till 28 februari 2022.

AMF Fastigheter fortsätter att utveckla sitt kvarter Urban Escape till en levande och kreativ mötesplats på en av stadens mest centrala platser. Platsen passar Stockholms Handelskammare som strävar efter en storstad i symbios där näringslivet, staden och dess invånare möts och samspelar i ett gynnsamt innovationsklimat.

– Arcona är stolta över att få vara med och anpassa Stockholms Handelskammares nya lokaler som ligger helt i linje med deras visioner och mål om att stärka sitt varumärke och sin roll i svenskt näringsliv, säger Fredrik Wallentin, projektchef för Arcona.