25 april 2024
torsdag, 01 juli 2021 13:10

Ny regionchef i Bonava Sverige

Skrivet av 

 

 Rekryteringen av Carmith Mårtensson innebär att han har utsetts till ny chef för Bonava Sveriges största region, Region Riks. Carmith Mårtensson har lång erfarenhet från ledande roller inom projektutveckling och hanh ar tidigare varit vd för Wellbo Fastighetsutveckling och Wästbygg projektutveckling. Dessförinnan var han affärsutvecklingschef på Skanska Nya Hem i Göteborg.

Carmith Mårtensson tillträder tjänsten den 1 augusti 2021 som ny chef för Bonava Sveriges största region, Region Riks. Fotograf: Peter Engström, Boman Foto

 


– Carmith Mårtensson är en erfaren ledare med ett gediget affärsmannaskap och ett stort nätverk i bland annat Göteborg, en av Bonava Sveriges största marknader. Carmith kommer, tillsammans med vårt team i region Riks, att fortsätta utveckla vår bostadsutveckling och stärka oss som bolag på marknaderna utanför Stockholmsregionen, säger Fredrik Hemborg, affärsenhetschef för Bonava Sverige.

– Jag ser fram emot att tillsammans med mina nya kollegor fortsätta utveckla regionen och leverera kvalitativa bostäder till våra kunder. Bonava är i en spännande fas och ligger i framkant både vad gäller digitalisering och hållbarhet, säger Carmith Mårtensson.

I Region Riks ingår den del av Bonavas verksamhet som bedrivs utanför Stockholm, där Bonava med utgångspunkt i Göteborg, Linköping, Uppsala och Umeå, utvecklar hem och levande grannskap till både konsument och investerare.

Carmith Mårtensson tillträder tjänsten den 1 augusti.