25 april 2024
fredag, 02 juli 2021 12:05

Svenska Hus rekryterar Michaela Lorich

Skrivet av 

 

 Internrekryteringen av Michaela Lorich innebär att hon blir ny affärsområdeschef bostad i Skåne för att leda och utveckla verksamheten för Svenska Hus där. Hon har mångårig erfarenhet av fastighetsförvaltning och hon har tidigare arbetat som förvaltare i Landskrona. Michaela Lorich började på Svenska Hus år 2018 och hon har dessförinnan arbetat som förvaltare på bland annat Trianon och Willhem.Michaela Lorich, ny affärsområdeschef bostad i Skåne, tillträder den 1 juli 2021.

 

 – Michaela är en mycket lyckad internrekrytering och det är väldigt roligt att kunna internrekrytera och ge möjlighet till att personal kan utvecklas i bolaget, säger Daniel Massot, vd för Svenska Hus. Dessutom har hon god kännedom om Svenska Hus fastigheter, våra hyresgäster och vår organisation från tjänsten som förvaltare. Vi är mycket glada över att kunna förstärka vårt team med en så kompetent medarbetare.

Michaela Lorich tillträder sin nya tjänst 1 juli 2021.

– Jag började i bolaget 2018 och har sedan dess haft glädjen att få ta mig an olika utmaningar inom företaget i min roll som förvaltare. Det ska bli väldigt givande och jag ser verkligen fram emot att tillsammans med våra medarbetare få fortsätta bidra till Svenska Hus framtida utveckling i Skåne, säger Michaela Lorich.