19 maj 2024
måndag, 05 juli 2021 11:17

Castellum rekryterar Charlotta Gustafson

Skrivet av 

 

 


Rekryteringen av Charlotta Gustafson innebär att hon blir ny uthyrningschef för Castellums Region Stockholm-Norr med fokus på Stockholm, Uppsala och Gävle. Hon tillträder sin nya tjänst 1 oktober och rapporterar till Region-vd Martin Bjöörn.


 


Charlotta Gustafson blir ny uthyrningschef för Castellum och Region Stockholm-Norr med fokus på Stockholm, Uppsala och Gävle.Charlotta Gustafson kommer närmast från en liknande roll som uthyrningschef på AtriumLjungberg. Dessförinnan har hon mångårig erfarenhet av kundfokus och utveckling, bland annat från roller som etableringschef inom retail.


– Vi är glada över att få välkomna Charlotta till vårt team i Stockholm-Norr. Hon kommer bidra med viktig erfarenhet och bred kompetens såväl från fastighetsägar- och hyresgästsidan och kommer in med en härlig energi, säger Martin Bjöörn, vd för Castellum Sthlm-Norr.

Charlotta Gustafson kommer att ansvara för uthyrningen inom Castellums såväl stora befintliga bestånd samt inom den omfattande projektportföljen med påbörjade och kommande projekt. Nyligen byggstartades projektet Infinity i Hagastaden med stort fokus på utbyte, mobilitet och flexibilitet som betydelsefulla beståndsdelar för att skapa framtidens attraktiva arbetsplatser.

– Jag ser fram emot att ta del av och bidra till att fortsätta arbetet med Castellums starka kundfokus, att hjälpa kunderna utveckla sina verksamheter och skapa framgångsrika och lönsamma arbetsplatser, säger Charlotta Gustafson som tillträder sin tjänst senast 1 oktober och kommer att ingå i ledningsgruppen för Region Sthlm-Norr.