19 april 2024
torsdag, 08 juli 2021 12:03

Ny studio om 3.300 kvm i Scandic Infra City

Skrivet av 

 



 

 

 


Scenen Studio Flex i mässhallen i  Scandic Infra City.



I mässhallen på Scandic Infra City finns nu en av Stockholms större studios för digitala, fysiska, hybrida möten och storslagna events. Mässhallen med sina 3.300 kvm och sex meter i tak, har förvandlats till en förstklassig studio med tillhörande mässhallar, möteshubbar och green room. Lokalens utformning ger unika möjligheter till att ta in bilar i studion eller att äntligen anordna den uppskjutna konferensen i takt med att restriktioner lättas.


Pandemin har medfört en accelerering av det digitala landskapet och företag vill idag genomföra konferenser eller hålla sina företagsevent genom hybridmöten där deltagare finns fysiskt på plats och på länk. Scandic Infra City kan nu erbjuda Stockholms företagare precis denna plattform genom den nylanserade, Studio Flex. Tillsammans med Scandics teknikleverantör, EDGE Design & Technology skapas framtidens eventlokal för fysiska och hybrida möten samt events i Upplands Väsby på Scandic Infra City.

– Jag är jätteglad över att kunna erbjuda en unik mötes- och eventupplevelse till våra kunder, något som länge efterfrågats. Studion möjliggör att vi kan attrahera många nya lokala, nationella och internationella företag att mötas i Upplands Väsby och Bredden vilket känns fantastiskt. Scandic Infra City är ett strategiskt, väl positionerat hotell med närhet till Stockholms innerstad och Arlanda Airport, vilket innebär att hotellet är en naturlig mötesplats för företag som nu ska anordna events, fysiska eller hybrida möten av olika storlekar och slag, säger Börre Halbert, hotelldirektör på Scandic Infra City.

Den unika scenografin i studion består av tre specialbyggda väggar med infällbara bildskärmar som tillsammans bildar ett 21m brett videopanorama med över 50 kvm bildyta för storslagna presentationer och filmer. Scenen är över 200 kvm stor, vilket möjliggör en flexibel möblering tillsammans med rörliga och fasta studiokameror.