24 juni 2024
tisdag, 10 augusti 2021 15:02

John Forrester, ny CEO för Cushman & Wakefield

Skrivet av 

  

 

 


John Forrester blir ny CEO för Cushman & Wakefield den 1 januari 2022.

 

 

 

 

Cushman & Wakefield meddelar att bolaget utnämner Global President John Forrester till ny CEO. Från och med den 1 januari 2022 kommer John Forrester att ersätta nuvarande CEO Brett White, som har arbetat på C&W de senaste sex åren. Brett White planerar att stanna kvar som styrelseordförande för att leda strategi, fusioner och förvärv och successionsplanering i ett samarbete nära med Forrester.

– Jag började mitt arbete här som styrelseordförande, och med tanke på företagets starka prestation och ljusa framtid är det nu rätt tid för mig att återgå till den rollen, säger Brett White i ett uttalande. Cushman & Wakefield integritetsnivå, exceptionella arbetsmoral, djupa kundkunskap och starka globala relationer gör honom till det självklara valet som vår nästa CEO.”

John Forrester började som koncernchef för DTZ år 1998, som slogs samman med C&W 2015. Som företagets nuvarande globala president har han ansvarat för att övervaka och hantera tre regioner över hela världen, liksom kapitalmarknader, ockupanter tjänster och servicelinjer för investeringsförvaltning.

– Jag är hedrad över att fortsätta leda denna fantastiska organisation, nu som CEO, säger John Forrester. Våra medarbetare och vårt varumärke tar otrolig fart när vi fortsätter att leda industrin genom den globala återhämtningen.

Det senaste kvartalet år 2021 omsatte Cushman & Wakefield 2,2 miljarder dollar, en intäktsökning på 29 procent jämfört med samma tid förra året.