24 juni 2024
onsdag, 11 augusti 2021 10:31

Niam anställer tre till huvudkontoret i Stockholm

Skrivet av 

 

 


Huvudkontoret för Niam i Stockholm utökas med Oscar Hägglund från Slättö, Karina Bernsell från Nordic Capital och Adam Lidén från JLL Debt & Financial Advisory.
 Nya medarbetare på Niam är från vänster: Adam Lidén, Karina Bernsell och Oscar Hägglund.Oscar Hägglund anställs som Asset Manager och kommer huvudsakligen ansvara för den växande bostadsportföljen i Sverige. Han kommer från tjänsten som fondchef på Slättö och han ansluter till Niam den 16 augusti 2021.

De senaste 12 månaderna har Niam investerat i 4.300 bostäder i hela Norden där majoriteten av bostäderna är under utveckling och kommer vid färdigställande vara miljöcertifierade.  

Niam har även anställt Karina Bernsell som Head of Fund Services. Idag arbetar hon som Head of Finance på Nordic Capital. Hennes första dag på Niam är den 27 september 2021.

Med en hög investeringstakt har Niam även stärkt sitt team inom Financing & Transaction Structuring med Adam Lidén som den 16 augusti 2021 tillträder rollen som Associate Director. Han kommer senast från rollen som Director & Global Coordinator på JLL Debt & Financial Advisory och han har tidigare jobbat på Nordea Markets inom riskrådgivning och derivat.

Sedan augusti 2020 har Niam växt sin organisation avsevärt med 18 kollegor och företaget har nu 87 anställda. 

Niam är en av norra Europas ledande fondförvaltare inom fastighetsinvesteringar och förvaltar ett fastighetsbestånd om cirka €2,4 miljarder. Niam grundades 1998 och har sedan start investerat i fastigheter till ett värde överstigande 11,5 miljarder euro. Niam har fler än 85 anställda med kontor i Stockholm, Helsingfors, Oslo, Köpenhamn och Luxemburg.